• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Touchscreen handschoenen (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Touchscreen handschoenen

Koud hè? Buiten je mobiel bedienen is in de winter nooit een pretje. Je vingers verkleumen en daardoor raakt je nooit het juiste deel van je scherm aan. Maar je wil je vrouw wel even laten weten dat je op de fiets onderweg bent.

Koop dan touchscreen handschoenen. We hebben ze in alle leuke kleurtjes. Handschoenen om uw touchscreen gewoon te bedienen met meerdere vingers. Terwijl die vingers lekker warm blijven.

Touchscreen handschoenen zijn er dus niet alleen zwart gebreid, ook in roze, lila, grijs, zandkleur en tegenwoordig ook in echt leer. In alle gevallen zit er in de touchscreen handschoen een materiaal verwerkt dat de geleiding van uw vingers doorgeeft aan het scherm.

Daar waar gewone handschoenen uw aanraking tegenhouden geleiden touchscreen handschoenen het erg goed naar het aanraakscherm. En kunt u gewoon een sms tikken, ook buiten uw spelletje Wordfeud doorzetten. Met warme handen, dankzij de touchscreen handschoenen.

Want touchscreen handschoenen zijn dan wel gemaakt voor een aanraakscherm, ze zijn ook gewoon super goed voor warme handen te krijgen en te houden. U kunt uw touchscreen handschoenen gewoon aan op de fiets, tijdens een wandeling buiten, en ook in de auto als u net gestart hebt en de auto van binnen nog net zo koud is als buiten. Zo kunt u met uw touchscreen handschoenen toch de navigatie op uw smartphone instellen bijvoorbeeld.