iPhones en Macbooks nodig? Waarom niet leasen?

  • Geplaatst op
  • Door Peter Otte
  • 0
iPhones en Macbooks nodig? Waarom niet leasen?

Als MKB'er is de aanschaf van meerdere smartphones voor je personeel een hap uit je budget. Maar waarom lease ze niet dan?

phoneXTRA.NL blijft altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ondernemers tevreden te stellen bij de aanschaf van nieuwe smartphones voor hun bedrijf.

In 2018 kwamen we met refurbished iPhones, iPads en MacBooks. En sinds 1 november 2019 kun je die ook leasen. Plus natuurlijk ook nieuwe smartphones van de andere merken. En alle accessoires die je er bij wil hebben, zoals bedrukte telefoonhoesjes, kun je eventueel ook in het leasebedrag laten meenemen.

Heb je als MKB-ondernemer aan het eind van het jaar nog ruimte in je investeringsbudget? Denk dan zeker eens aan deze leasecontructie. Want dan kun je de volledige investering nog aftrekken over 2019, terwijl je in werkelijkheid in 2020 en 2021 per maand een paar tientjes betaalt.

Scheelt toch lekker een hap uit je bankrekening.

 

iPhone-lease, hoe werkt dat?

Elk apparaat met restwaarde kun je bij phoneXTRA.NL leasen voor 24 of 30 maanden. Dus een iPhone, een Samsung Galaxy Note 10, een MacBook of zelfs een Windows-laptop. Zoek 'm uit en bestel 'm bij phoneXTRA.NL. Wij rekenen dan het totale maandbedrag uit en bij akkoord onderteken je het leasecontract.

In dat maandbedrag zit GEEN renteopslag. Je betaalt over 24 of 30 maanden zelfs minder dan de totale waarde van de geleverde goederen. Simpelweg omdat onze leasepartner van het restbedrag na 24 of 30 maanden moet leven. Je wordt ook geen eigenaar, het is een huurconstructie.

De geleasde spullen moeten dus -via phoneXTRA.NL- verplicht verzekerd worden. Dat kan ook in het maandbedrag worden meegenomen.

Na afloop van de leaseperiode lever je de apparatuur weer in en kun je opnieuw een leaseovereenkomst aangaan voor 24 of 30 maanden voor wéér de allernieuwste apparatuur.

 

iPhone-lease, de voordelen op een rijtje

Kortom:

  1. Betalen per maand, enkele tientjes, geen hap uit de bankrekening
  2. Snellere toegang tot de nieuwste technologieën, en IT is altijd up-to-date.
  3. Alles is verzekerd tegen diefstal en/of schade, dus dat is een geruststelling
  4. Maximaliseer het operationele IT-budget.
  5. Beperk per direct IT-investeringen, gebruik vrijgekomen budget voor strategische prioriteiten.
  6. Lagere eigendomskosten (Total Cost of Ownership).

 

Bij interesse gewoon even contact opnemen, dan komen we graag op de koffie om alles in detail uit te leggen en de wensen te inventariseren.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.