Overzetservice. Voor een paar tientjes veel gemak

  • Geplaatst op
  • Door PETER OTTE
  • 0
Overzetservice. Voor een paar tientjes veel gemak

Een nieuwe telefoon levert stress op. Hoe krijg ik alles van mijn oude telefoon op die nieuwe? Raak ik niks kwijt? Nee, met de nieuwe Phonextra-overzetservice is alles in een uurtje gepiept.

Het gebeurt ons allemaal. Die oude telefoon van drie/vier jaar terug wordt traag en vol. en de accu is steeds vaker snel leeg. Een nieuwe smartphone is dan meestal de enige optie.

Maar dan komt de stress om de hoek kijken. Hoe krijg je alles van die oude telefoon op die nieuwe? Raak ik geen contacten kwijt? En geen appjes?

Nee daar hebben Google, Apple en Whatsapp een prachtige oplossing voor, Google Drive en iCloud. Elke smartphone slaat de gegevens online op, contacten, foto's en dus ook je appjes.

Plus bijna alle telefoonmerken hebben een eigen 'overzet-app'. Daarmee gaat het overzetten écht simpel en er kan -bijna- niets fout gaan.

Paar tientjes

Durf je het tóch niet zelf aan, laat mij het dan doen. Tegen een 'overzetuurtarief' van 65 euro ex btw loop je bellend het terras weer af. Alles is overgezet en je nieuwe telefoon is zelfs weer gekoppeld aan je auto.Plus je kunt erop wachten op ons zonnige terras, met een kop Italiaanse koffie en een krantje.

Het kán natuurlijk zijn dat je oude telefoon écht heel oud is en dat de overzetapps van jouw merk niet meer werken. Dan moeten we listen verzinnen en kán het wat langer duren dan dat ene uur. Maar geen nood, dan kun je ook even een strandwandeling gaan maken en rekenen we gewoon per extra kwartier af.

Ook dan loop je weer bellend en zonder verlies van data ons terras af. Zonder stress komt alles in orde.

Phonextra om mobiel succesvol te zijn...

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.