Vast nummer op mobiel bij T-Mobile

  • Geplaatst op
  • Door PETER OTTE
  • 0
Vast nummer op mobiel bij T-Mobile

Een vast nummer op je mobiel. Het kan bij T-Mobile. En het werkt!

Sinds vandaag werkt Office Essential van T-Mobile op mijn smartphone. Hiervoor had ik al mijn vaste nummer op mijn mobiel via een andere aanbieder. Maar als het bij T-Mobile goed werkt is het ook voor andere Phonextra-klanten interessant.

En het werkt. Met de Essential app stel je in wanneer je beschikbaar bent, met welk nummer je wilt uitbellen, 06 of vast. Of zelfs anoniem. Ook kun je contactpersonen toevoegen en je nummer(s) op bepaalde tijden laten omleiden naar bijvoor een collega of een telefonische antwoord-service.

 

 

Met Whatsapp Business kun je dan ook je zakelijke en privé appjes an elkaar scheiden. Met je vaste nummer kun je namelijk ook appen.

Voortaan dus na 18.00 uur geen zakelijke belletjes meer op je vaste nummer. Een heb je een lunchafspraak, kun je ook van je gesprekspartner én je lunch genieten. Niks zo vervelend als juist dán gestoord te worden door die rinkelende smartphone.

Het is €8,50 extra bovenop een zakelijk T-Mobile abonnement en dat heb je al voor 17 euro ex btw in de maand, inclusief 3GB data. Voor 25,50 ex btw bel je dus al heel luxe met je vaste nummer én kun je je huidige mobiele nummer ook gewoon meenemen.

En het scheiden van zakelijk en privé heeft nóg een voordeel: een blije boekhouder. Want alle staat ineens op één factuur. Geen particuliere Hollands Nieuwe of Youfone-factuurtjes meer die zakelijk verantwoord moeten worden.

Je bent ondernemer of je bent het niet, tenslotte...

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.