• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweede kans iPhone met twee jaar garantie (55)

Merken
Refurbished iPhone. Tweedehands is bij refurbished eigenlijk tweede kans. Een eerder gebruikte iPhone krijgt na een grondige check een tweede leven. Mooi ook voor het milieu.
Refurbished iPhone Xs 64GB Silver
Refurbished iPhone XR 64GB Red
Refurbished iPhone 7 - 32GB - Silver
Refurbished iPhone 6S -32GB - Silver
Refurbished iPhone 6S- 64GB - Space Grey
Refurbished iPhone 6S Plus - 64GB - Space Grey
Refurbished iPhone X - 64GB - Black
Refurbished iPhone 7 - 128GB - Rose Gold
Refurbished iPhone 8 - 64GB - Red
Refurbished iPhone X - 64GB - Wit
Refurbished iPhone 7 - 128GB - Red
Refurbished iPhone SE - 32GB - Rosegold
Refurbished iPhone SE - 32GB - Silver
Refurbished iPhone 6S - 32GB - Gold
Apple iPhone 7 32GB Refurbished Silver
Refurbished iPhone 7 - 128GB - Silver
Toon 1 - 24 van 55

Tweede kans iPhone met twee jaar garantie

Een tweedehands iPhone is tegenwoordig net zo goed als een nieuwe iPhone. Alleen een paar honderd euro goedkoper. Zeker bij Grade-A, de beste variant van een -in goed Nederlands- refurbished iPhone koop je 'zo goed als nieuw'. Twee jaar garantie, ook op de accu en geen of nauwelijks gebruikssporen en dus een hele goede deal.

Forza-refurbished iPhones komen -ondermeer- uit de VS en Frankrijk. Ze worden in Breda, Nederland op ruim 50 punten gecheckt door een robot. We verkopen alleen die toestellen die met vlag en wimpel door die check zijn gekomen. De accu is minimaal 85%. Mocht die na verloop van tijd te warm worden, extreem snel leeglopen of uitvallen, dan wordt deze kosteloos vervangen. Twee jaar lang.

Waarom zou je een refurbished iPhone kopen?

 •  Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs;
 •  Twee jaar garantie, óók op de accu van de iPhones;
 •  Gratis nieuwe oplader meegeleverd;
 •  Grondig gecontroleerd door speciale robots en technici;
 •   Niet tevreden met je aankoop? Retourneer gratis binnen 14 dagen;
 •   Voor 22.30 uur besteld, morgen gratis in huis!

Refurbished Apple van Forza Refurbished

In tegenstelling tot tweedehands kies je met refurbished van Forza Refurbished Zakelijk voor een kwaliteitsgarantie. Elk toestel wordt namelijk éérst onderzocht door professionele robots, schoongemaakt en eventueel gerepareerd voordat het naar een nieuwe eigenaar gaat. Met name de zakelijke afnemer profiteert hiervan doordat er bij Forza altijd twéé jaar garantie wordt verleend. De batterij van het toestel valt ook onder deze garantie.

Op zakelijk vlak biedt refurbished dus veel mogelijkheden. Je bespaart op kosten, zonder in te leveren op de kwaliteit van Apple. Daarnaast kies je voor duurzaam en lever je een bijdrage aan:

 • Energiebesparing;
 • Vermindering uitstoot broeikasgassen;
 • Materiaal besparing;
 • Minder gebruik schaarse delfstoffen, dus minder mijnbouw;
 • Vermindering gevaarlijk afval;
 • Vermindering toxische stoffen;
 • Kostenbesparing.

A-grade (zo goed als nieuw)

Refurbished iPhone A-Grade iPhones met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er bij deze grade ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze iPhones zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

iPhones met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

iPhones met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde en heeft twee volle jaren garantie.