• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Seniorentelefoon

Seniorentelefoon

Seniorentelefoon voor elke senior

Phonextra verkoopt vaste telefoons zoals een Doro telefoon. Met een snoertje. Omdat niet iedereen behoefte heeft aan draadloze dect telefoon.  Die vaste telefoons werken gewoon op elk telefoonnet, ook bij Ziggo en UPC. Stekker in de muuraansluiting en klaar. Het zijn vaste telefoons, die eenvoudig te bedienen zijn, met grote toetsen. Maar ook vaste telefoons met een goed afleesbaar schermpje.   Allemaal binnen 24 uur geleverd.

Seniorentelefoon: Dect telefoons

Voor het draadloze gemak kiezen sommige ouderen tóch voor een dect telefoon. Die zijn er ook met grote toetsen, harde bel, geschikt voor gehoorapparaten en met een goed afleesbaar schermpje. Je kunt er mee bellen waar je wilt, op het balkon, in de tuin, op het dakterras en gewoon op de bank of in bad. Pas dan wel op met water, daar kan ook de telefoon voor ouderen niet tegen.

Seniorentelefoon: Senioren mobiel

Omdat senioren ook graag een mobiele telefoon hebben waar ze mee overweg kunnen verkoopt Phonextra ook een senioren mobiel van merken als Doro, Emporia en Bea-Fon. Die werken allemaal prima met een Nederlands simkaartje. En het zijn vaak nog klapmodellen, waarmee de ouderen onder ons zijn opgegroeid. En die maken de Samsungs en Apples van deze wereld niet meer. Die hebben zich gestort op de voor ouderen vaak te ingewikkelde smartphones, met functies die ouderen meestal niet gebruiken. Die willen met hun mobiele telefoon gewoon bellen en wellicht nog sms'en. Meer niet.

Seniorentelefoon: Smartphone voor ouderen

Doro maakt echter ook de senioren smartphone voor ouderen. Met Android. Dus alle apps, ook Facebook staan dan ter beschikking. Elke senior kan met zijn kinderen en kleinkinderen meedoen. En als het tóch iets te ingewikkeld wordt, er is een app, de Doro Manager, om je Doro smartphone voor senioren te delen met zoon of dochter of een kennis, die dan op afstand vanaf zijn of haar eigen smartphone de Doro seniorentelefoon kan aanpassen. En elke senior kan op zijn smartphone van Doro foto's van buiten ontvangen. Leuk om op de hoogte te blijven van de vakantie van de kinderen. 

De seniorentelefoons van Doro zijn ook uit voorraad verkrijgbaar in onze winkel in Hoek van Holland.