• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Phonextra

Phonextra - de smartphonespecialist

Phonextra.nl is de smartphonespecialist. Betrouwbaar en vaklbekwaam. Al 8 jaar.  Begin 2010 in het Nederlandse Hoek van Holland opgericht. Met maar één doel: service, service en nog eens service.

We verkopen mobiele telefoons en tablets én alles voor die mobiele telefoon en tablet. Schermfolie op maat en ijzersterke siliconen en rundlederen beschermhoesjes. Laders, carkits en andere accessoires, o.a. van de topmerken Guess, Adidas, Bugatti, Case-Mate, Jabra, OSOMount, Over-Board en Spigen. En vele merken meer. Alles snel geleverd, met gratis verzending (vanaf 20 euro) en voor een zeer concurrerende prijs. Phonextra verkoopt ook in België met de webwinkel Phonextra.be.

En natuurlijk leveren we bedrukte telefoonhoesjes. Met het logo van uw bedrijf of met uw kind, uw hond of uw kat. Eéntje of een paar duizend. Zoals u dat wilt. Service op en top!

Smartphonehoesjes

Smartphonehoesjes zijn een belangrijk onderdeel van het assortiment van Phonextra. Natuurlijk elk telefoonhoesje iPhone 6, maar ook nog iPhone 5S hoesjes en alle Samsung hoesjes. 

De eigen Phonextra-artikelen worden op kwaliteit beoordeeld. Alleen de beste producten uit China en Hongkong komen in aanmerking voor opname in de Phonextra-webwinkels onder het eigen merk Movizy.  

De best verkopende artikelen liggen in ons centrale magazijn. Daarvanuit kan op werkdagen tot 22.00 uur verzonden worden. In de meeste gevallen wordt uw bestelling dan ook de volgende werkdag bezorgd. Een aantal -minder courante- artikelen ligt bij de leveranciers en kan tot 16.00 uur worden besteld om het de volgende dag geleverd te krijgen. Dat staat bij elk artikel duidelijk vermeld.

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen in onze winkel in Hoek van Holland. Zonder extra kosten. Mail of bel even als u dat wenst.

Webshopkeurmerk

Phonextra is lid van het Webshopkeurmerk, een garantie voor betrouwbaarheid. Van de tien actieve keurmerken is het Webshopkeurmerk samen met het keurmerk van Thuiswinkelwaarborg het enige webshop keurmerk dat is goedgekeurd door de Raad voor Accreditatie.

Het persoonlijk contact met de klant en de 200% service zijn de belangrijkste bestaansredenen voor Phonextra.nl. De klant is geen nummer en er is altijd een oplossing voor welk probleem dan ook.

Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar aan de telefoon, in de online-chat, per e-mail en op sociale media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van service voor u het best uitkomt.

Wij stellen alles in het werk om op al uw vragen snel en naar tevredenheid antwoord te geven. Service betekent tenslotte dat u snel weet waar u aan toe bent. Elke aankoop is  zonder opgaaf van reden binnen dertig dagen te retourneren, waarna we het aankoopbedrag terugstorten of proberen voor u een goed alternatief te vinden.

 

Bedrijfsnaam Phonextra.nl is een handelsnaam van PC Otte Trading (klik voor Kamer van Koophandel)
Webwinkels Phonextra exploiteert ook de webwinkels Phonextra.be, Smartphonehoesjes-shop.nl, Dual-sim-shop.nl, Tablets-store.nl en Telefoonhoesje-ontwerpen.nl
Winkel Prins Hendrikstraat 259, 3151 AK Hoek van Holland
KvK nummer 50181017
BTW nummer NL118987021B01
Internet Phonextra.nl
E-mail info@phonextra.nl
Bezoekadres Strandweg 32B - 3151 HV - Hoek van Holland
Postadres Postbus 74 - 3150 AB - Hoek van Holland
Telefoon +31 174 840354 (werkdagen 08.30-17.30 uur), buiten die tijden graag een e-mail aan klantenservice@phonextra.nl
Fax +31 84 7324248 (e-Fax, wordt als e-mail ontvangen)
Whatsapp +31174840354 (voeg dit nummer toe aan uw contacten)
Bank KNAB
IBAN NL82KNAB0209429771
BIC/SWIFT KNABNL2H