• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

U kunt bij PhoneXTRA.nl veilig betalen met:

  • iDeal,
  • Paypal
  • Creditcard
Uw betaling gaat over een beveiligde SSL-server, waardoor uw gegevens niet door anderen zijn af te lezen. U betaalt via onze betalingsprovider Multisafepay.
U kun bij Multisafepay ook betalen met Fastcheckout. Dan zijn al uw aankopen gegarandeerd. Uw aankopen zijn beschermd tot wel € 200,- per order via de kopersbescherming van Multisafepay.

Met digitale acceptgiro kunt u uw online bestelling betalen via Betaal na Ontvangst van Multifactor.

Multifactor voert voor phonextra.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Multifactor via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij phonextra.nl betalen met een digitale acceptgiro vanaf een bedrag van €20,00 en tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via Betaal na Ontvangst. Vanaf de tweede keer kunt u bestellen tot een totaal van 300 euro. Phonextra rekent voor deze service €2,50 aan u door .

 Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Multifactor een gegevenscontrole uit. Multifactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Multifactor opnemen. Elke werkdag tot 17.30 uur, vrijdag tot 16.30 uur. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Multifactor website.