• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzending en bezorging

U kunt elke dag 24/7 bij ons bestellen. Bestelt u op werkdagen vóór 16.30 uur, dan  wordt uw bestelling vaak nog dezelfde dag met PostNL verzonden en wordt deze in de meeste gevallen de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Bestellingen in het weekeinde (zaterdag en zondag) gaan maandag op de post en zijn dan in het algemeen dinsdag bij u. 

Uw bestelling kan verzonden worden als brievenbuspost of als pakket.  Artikelen die door de brievenbus kunnen (folies en hoesjes) worden standaard als brievenbuspost verzonden. Daardoor kunnen we lagere verzendkosten hanteren en u hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Het past immers door de brievenbus.Voor álle zendingen rekenen we het vaste lage bedrag van  €3,50 verzendkosten (incl. BTW). Voor één autohouder of voor twintig, altijd slechts €3,50.  Bij pakketjes krijgt u van ons magazijn per e-mail de track-en-tracecode, zodat u uw bestelling eenvoudig en snel online kunt traceren.

Vanaf  25 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Heeft u vragen, we zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0174-840354

Retouren & ruilen: herroepingsrecht

 Bij de aankoop heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen gedurende dertig dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.. Tijdens deze 30 dagen zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Wij betalen u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terug.

Op alle verkochte producten bieden wij 6 maanden 'geen gezeur-garantie'. Binnen die zes maanden stuurt u het defecte artikel aan ons op en  krijgt u -indien nog verkrijgbaar- zonder dralen een nieuw exemplaar of anders een vergelijkbaar artikel. U krijgt geen geld terug. Artikelen die u overduidelijk zelf kapot heeft gemaakt worden vanzelfsprekend nooit vergoed of geruild.U kunt ons altijd mailen via: [email protected]