• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smartphone en MacBook leasen

Soms is de directe aanschaf van smartphones of een MacBook een aanslag op de liquiditeit. Bij phoneXTRA.NL kun je die apparatuur nu ook leasen, bij een minimum totaalbedrag van 1500 euro ex btw.

De lease-constructie kost NIET meer dan het bedrag van de totale aanschaf. Je betaal geen rente. In feite betaal je zelfs minder, omdat de telefoon na afloop nog een restwaarde moet hebben. Daar is de leaseconstructie op gebaseerd, op die restwaarde.

Een verzekering  afsluiten is dan ook verplicht. De kosten daarvan kun je in de lease meenemen.

Net als een (bedrukt) hoesje, screenprotector, draadloze oplader of powerbank.

Aantal maanden

De leaseperiode wordt afgesloten voor 24 of 30 maanden. Bij mobiele apparatuur is langer niet zo zinvol. Uiteindelijk komt je dan op een aflosbedrag van enkele tientjes per maand. Heel wat draaglijker dan ineens 1500 euro of meer neertellen. Het preciese bedrag in jouw geval rekenen we graag voor je uit.

Zo kun je als ondernemer je personeel dus vrij eenvoudig een nieuwe smartphone verstrekken. Zonder gat te slaan in de bankrekening.

De apparatuur wordt niet je eigendom, het blijft onze eigendom. Je leaset het en de eis is dat je er netjes mee omgaat, wij zijn immers na de leaseperiode van de restwaarde afhankelijk. Eventuele onverzekerde schade (opzet) wordt dan ook wél verhaald...

Maar mocht deze constructie interessant zijn, laat het weten en we gaan om tafel.