• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vast-mobiel integratie

Hoe handig is het als je ook onderweg op je vaste nummer gebeld kunt worden. En er mee kunt uitbellen.

Het integreren van vaste en mobiele telefonie op een smartphone is één van de sterke punten van het partnerschap dat Phonextra heeft met het Capelse Teleservice.

Zij zijn sterk in het leggen van een koppeling tussen hun Voice over IP-platform en hun mobiele netwerk dat ze hebben ondergebracht bij KPN.

vast-mobiel-integratieDaardoor kun je zowel je vaste telefoonnummers als je mobiele telefoonnummers behouden. In veel gevallen kunnen we samen met Teleservice je bestaande telefooncentrale uitbreiden of kunnen we je overzetten naar een Cloud-oplossing. Dit alles tegen een zeer lage investering.

 

Alles-in-één, de meest complete vast-mobiel integratie

Phonextra biedt dan ook de meest complete alles-in-één oplossing. Met de combinatie van vaste en mobiele telefonie ben je voortaan altijd en overal bereikbaar. De totaaloplossing is vanaf één werkplek beschikbaar en kan gemakkelijk worden uitgebreid en desgewenst ook weer worden ingekort. Deze oplossing is geschikt tot 150 werkplekken en kan gecombineerd worden met vrijwel elke internetverbinding met voldoende bandbreedte.

 

Drie pakketten

Elke situatie vraagt een andere totaaloplossing, daarom bieden wij drie basispakketten. Deze pakketten kunnen ook nog individueel aangepast worden.

Phonextra Mobile
Met vast nummer op je mobiele telefoon. Loop je nog met twee mobiele telefoons rond? Met de introductie van Phonextra Mobile is het standaard mogelijk om twee mobiele nummers en een vast nummer te gebruiken op één simkaart. Je behoudt alle standaard faciliteiten van mobiel bellen en het werkt met elk mobiel toestel. De mobiele verbinding verloopt volledig via het netwerk van KPN.

Phonextra Mobile Connect
Alle faciliteiten voor vaste telefonie óók op je smartphone beschikbaar? Ja, dat kan! Met Mobile Connect heb je je eigen telefooninstallatie in de palm van je hand. Phonextra Mobile Connect verbindt namelijk je traditionele telefooninstallatie aan het ultramoderne telefonieplatform van Teleservice Connect.

Phonextra Managed Mobile
Managed Mobile is de meest optimale integratie tussen je vaste en mobiele toestellen. Investeren in dure telefooninstallaties is verleden tijd. Met Managed Mobile maak je voortdurend gebruik van de meest innovatieve telecomfaciliteiten.

 

Voordelen vast-mobiel integratie

  • Geen hoge investering voor toestellen noodzakelijk, gebruik van eenvoudig mobiel toestel mogelijk
  • Overal bereikbaar zonder doorschakelingen
  • Alle functies van Hosted Voice op uw mobiel, waaronder in de wacht zetten en doorverbinden
  • Bellen van en naar verkorte kiesnummers
  • Onderling gratis bellen
  • Mobiel en vast telefoonnummer op één simkaart
  • Collega's op kantoor zien of u in gesprek bent
  • Op de simkaart diverse bel- en databundels mogelijk
  • Delen van data mogelijk bij meerdere simkaarten