• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Samsung telefoonhoesjes

Samsung telefoonhoesjes

Samsung hoesjes en Samsung accessoires

Het Koreaanse Samsung is al jaren de onbetwiste winnaar van de race tussen de mobieltjes-fabrikanten. Nokia was jaren de grootste, de moloch uit Finland kan al lang niet meer tippen aan het enorme succes van Samsung, dat werd ingezet met de Jet in 2009, de Galaxy S in 2010, de S2 in 2011, de S3 in 2012, de Samsung Galaxy S4 in 2013 en de Samsung Galaxy S5 in 2014.

Waar tussen 2000 en 2008 Samsung bekend stond als het meest teruggebrachte merk voor mobiele telefoons, met een discutabele kwaliteit, is er in de afgelopen tien jaar een enorme slag gemaakt. Kwaliteit en de wens van de consument werden in Seoul voorop gezet.

Plus was daar de opkomst van het besturingsysteem Android. Gratis te gebruiken, waar voordien aan Microsoft en Nokia moest worden betaald voor Windows Mobile en Symbian. En dus was de Samsung Galaxy S in 2010 het begin van een zegetocht van zowel Android als Samsung Mobile. Beide hebben zich razendsnel een plaats onder de consumenten in de gehele wereld weten te veroveren. Een toppositie ook.

Heeft u één van die zo gewilde mobiele telefoons van Samsung? Dan zoekt u zeker de beste bescherming van Samsung hoesjes en Samsung accessoires.

De beste bescherming

Waar Samsung hele mooie mobiele telefoons maakt, met de beste kwaliteit aan onderdelen, kwetsbaar blijven ze wel. Een keertje uit de handen laten vallen en die mooie Samsung smartphone is toch echt kapot.

De meerderheid van de bezitters van een smartphone kiest er voor Samsung hoesjes en Samsung accessoires aan te schaffen om hun kostbare Samsung smartphone te beschermen.

Samsung hoesjes  beschermen de Samsung mobiele telefoon optimaal tegen:

  • Krassen en barsten in het scherm
  • Schade aan de buitenkant
  • Schade na vallen en stoten
  • Schade door zon, regen, stof en vuil
  • Per ongeluk gemorste koffie, water of andere vloeistoffen en verschillende andere dagelijkse ongelukjes

Door Samsung hoesjes en Samsung accessoires (zoals een screenprotector) te gebruiken gaat uw dure mobiele telefoon langer mee en hij ziet er ook veel langer als nieuw uit.

Een groot aanbod

Samsung is mede zo populair door het brede aanbod. Samsung heeft voor elk wat wils. In kleur, prijsklasse en functionaliteit. En vanuit Korea stuurt Samsung het gehele jaar door telkens nieuwe modellen de wijde wereld in.

Die diversiteit blijkt uit de types smartphones en tablets die Samsung verkoopt. Naast de topmodellen uit de Galaxy serie, de S5, de S4 en de S3 zijn er kleinere versies, de S4 en S3 Mini. En er zijn budgetmodellen, zoals de Galaxy Fame en de S3 Mini VE. En ook grotere modellen als de Note, de Mega en de Grand.

Door dit ongebreidelde aanbod is het soms lastig het juiste Samsung hoesje voor de door u gekozen mobiel telefoon te vinden. Bij Phonextra.nl vindt u echter altijd wat u zoekt. We hebben het grootste aanbod Samsung hoesjes en Samsung accessoires. Voor iedere mobiele telefoon hebben we vele verschillende soorten hoesjes beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • Mooie en luxe flip cover telefoonhoesjes
  • Lederen pouches, of wel insteek telefoonhoesjes
  • Handige en praktische backcover telefoonhoesjes
  • Waterdichte hoesjes
  • Siliconen softcases

Door het grote aanbod Samsung hoesjes vindt u altijd wel een mooi hoesje dat goed in de smaak valt. 

Kwaliteit en service

Phonextra.nl levert geen inferieure telefoonhoesjes, zoals die op de mark worden verkocht. Wij leveren alleen topkwaliteit waar we zelf volledig achter staan. Op die telefoonhoesjes leveren we dan ook de allerbeste service. Bij ons is 200% klanttevredenheid het streven, altijd.

Bent u niet tevreden, laat het ons weten en we lossen het naar uw tevredenheid op. We zorgen ook voor bestelgemak. Als u vandaag nog voor 16.00 uur bestelt én betaalt, heeft u uw Samsung hoesje of Samsung accessoire morgen al in huis. En de verzending is boven de 20 euro altijd gratis. Daaronder betaalt u een bijdrage van slechts 3,50. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes, waardoor u altijd kunt kiezen wat u het beste uitkomt.

Vanzelfsprekend betaalt u bij de Phonextra-shops altijd veilig en gemakkelijk. We zijn al sinds 2010 lid van het Webshop-keurmerk dus dat zit wel goed.