• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waterdicht telefoonhoesje | Waterdichte hoesjes (10)

Merken
Gooper waterdicht hoesje
€29,95
Just in Case Apple iPhone X Waterproof Case
€39,99
Waterdichte smartphonehoes Overboard - Zwart
€34,99
Waterdichte hoes iPad Mini
€49,99 €44,99
Gooper waterdichte tablethoes
€44,95
Waterdicht en stofvrij telefoonhoesje Overboard
€29,95
Waterdichte hoes Overboard iPad Tablet
€54,99
Overboard waterdichte hoes groot - Zwart
€34,95
OverBoard Pro-Sport Waterproof Headphones - zwart
€37,99
Overboard waterdichte hoes groot - Aqua
€34,95
Toon 1 - 10 van 10

Waterdicht telefoonhoesje | Waterdichte hoesjes

Waterdicht telefoonhoesje

Waterdicht hoesje snel gevonden

Waterdicht telefoonhoesje is een uitkomst als u met uw mobiel in omstandigheden terecht kunt komen waar uw iPhone, iPad of Galaxy nat kunnen worden. Het Aquadome van Center Parcs bijvoorbeeld, of de skihellingen in de Alpen. Of het zwembad op de Canarische eilanden.

Allemaal plekken waar uw dure smartphone of tablet pc het loodje kunnen leggen. Tegen water en stof kunnen ze namelijk heel slecht. Met een waterdicht telefoonhoesje is uw dure apparaat beschermd.

Topmerken waterdichte hoesjes

Wij verkopen waterdichte telefoonhoesjes van OverBoard, Aryca, Lifeproof, Catalyst en Gooper. Topmerken die garanderen dat hun waterdichte telefoonhoesjes tot meters diep gewoon waterdichte telefoonhoesjes blijven. En dus loopt u absoluut niet het risico dat uw dure tablet of smartphone met water of stof in aanraking komt. Gooper is door ons zelfs getest op 30 meter diepte en bleef gewoon hermetisch gesloten.

Waterdicht hoesje in alle kleuren

We hebben waterdichte hoesjes van OverBoard voor uw iPhone en andere kleinere mobieltjes in zwart en aqua. En van Gooper ook in geel, wit, roze en blauw. We hebben ook waterdichte telefoonhoesjes voor de grotere smartphones als de Galaxy S3, S4 en S5 en Note (3/4) en de Xperia Z(1/2/3) en de HTC One (X/M8). De waterdichte smartphonehoesjes van OverBoard hebben een audio-uitgang, zodat u ook als de S3/4/5, Xperia Z(1/2/3) of HTC One(X/M8) in het hoesje zit muziek kunt luisteren. Met de apart verkrijgbare waterdichte oordopjes van OverBoard zelfs onder water, als u dat wilt.

Ook voor de camera waterdichte hoesjes

En we hebben van OverBoard waterdichte hoesje voor uw camera. Voor gewone pocketcamera’s en voor camera’s met een uitstekende zoomlens. Mooi als u onderwateropnames wilt maken in tropische wateren. Maar ook voor in de sneeuw een uitkomst. De Lenziflex transparante folie van de waterdichte hoesjes maakt het beeld alleen maar fraaier.

Waterdicht hoesje ook shockproof

De merken Catalyst en Lifeproof zijn ook bestand tegen een behoorlijke val op een harde ondergrond en zijn dus behalve waterdicht ook shockproof.